×
ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO img/sinlogo.jpg 973 269 962

Información sobre ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO

 

Maribel Morato centres d´Estètica Avançada, Medicina Estètica, Dietètica i Nutrició a més de tractaments de fisioteràpia. amb l'experència de més de 16 anys a Lleida, 

Maribel Morato ofereix en exclusiva a Lleida els tractaments de les prestigioses firmes CARITA Y DECLEOR del grup SHISEIDO, una de les corporacions cosmètiques mes exclusives i pioneers amb investigació cosmètica d'última generació.

Els nostres serveis i tractaments:

tractaments facials, corporals, massatges, pedicura, manicura, esmaltat permanente shellac, ungles gel i porcelana, extensió de pestanyes, maquillatges, tractaments spa, micropigmentació, fotodepilació, fisioterapia.

 

El nostre objectiu:

La teva satisfacció per això tot l'equip Maribel Morato treballa constantment per oferirt-te el millor servei professional, innovador gracies a la àmplia i constant formació de tot l'equip de professionals unit amb l'experiencia, investigació i resultats de les millors firmes cosmètiques.

 
Ara pots sol·licitar més informació sobre els nostres serveis, productes, novetats o promocions de d'aquí.
Vine a veuren's o contacta amb nosaltres a través del formulari i ens possarem en contacte amb tu lo més aviat possible.
 

Vine a visitar-nos a qualsevol dels 2 centres de Lleida, ens trobarás a:

MARIBEL MORATO ARAGO : Rambla d'Aragò, 33 - LLEIDA

MARIBEL MORATO MADRID: Avgda Madrid, 33 - LLEIDA

 

 

 

Se el primero en opinar.

Ultimas ofertas Promociones del centro

Consultenos para conocer las ofertas y descuentos que ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO le ofrece.

Localización de la sede Rambla Aragó, 33

La información hasta aquí mostrada en esta página ha sido redactada por profesionales en medicina/cirugía estética de ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO el 05/10/2012.

Consúltanos ahora

Sólo a través de todoestetica

calidad y buen precio