×

Información sobre ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO

 

Maribel Morato centres d´Estètica Avançada, Medicina Estètica, Dietètica i Nutrició a més de tractaments de fisioteràpia. amb l'experència de més de 16 anys a Lleida, 

Maribel Morato ofereix en exclusiva a Lleida els tractaments de les prestigioses firmes CARITA Y DECLEOR del grup SHISEIDO, una de les corporacions cosmètiques mes exclusives i pioneers amb investigació cosmètica d'última generació.

Els nostres serveis i tractaments:

tractaments facials, corporals, massatges, pedicura, manicura, esmaltat permanente shellac, ungles gel i porcelana, extensió de pestanyes, maquillatges, tractaments spa, micropigmentació, fotodepilació, fisioterapia.

 

El nostre objectiu:

La teva satisfacció per això tot l'equip Maribel Morato treballa constantment per oferirt-te el millor servei professional, innovador gracies a la àmplia i constant formació de tot l'equip de professionals unit amb l'experiencia, investigació i resultats de les millors firmes cosmètiques.

 
Ara pots sol·licitar més informació sobre els nostres serveis, productes, novetats o promocions de d'aquí.
Vine a veuren's o contacta amb nosaltres a través del formulari i ens possarem en contacte amb tu lo més aviat possible.
 

Vine a visitar-nos a qualsevol dels 2 centres de Lleida, ens trobarás a:

MARIBEL MORATO ARAGO : Rambla d'Aragò, 33 - LLEIDA

MARIBEL MORATO MADRID: Avgda Madrid, 33 - LLEIDA

 

 

 

Se el primero en opinar.

Ultimas ofertas Promociones del centro

Consultenos para conocer las ofertas y descuentos que ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO le ofrece.

Localización de la sede Rambla Aragó, 33

Lleida Rambla Aragó, 33

La información hasta aquí mostrada en esta página ha sido redactada por profesionales en medicina/cirugía estética de ESTETICA AVANÇADA MARIBEL MORATO el 05/10/2012.

Consúltanos ahora

Sólo a través de todoestetica

calidad y buen precio